A szaudi herceg privát bulijára 150 modell érkezett, alaposan megvizsgálták őket

buli herceg Szaúd-Arábia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohammed bin Szalmán szaúdi herceg olyan luxusban él, amit elképzelni is nehéz. Saját szigete is van, ahol előfordult, hogy 150 modellel tartott privát bulit.

A szaúdi koronaherceg luxus életvitelét nem rég a Vér és olaj című könyvben tárták fel.
A 35 éves herceg az ország olajkészletének köszönhetően mérhetetlenül gazdag, ezért úgy éli az életét, ami egy hétköznapi ember számára elképzelhetetlen.

Például saját szigete van a Maldív-szigeteken ahol olykor privát partikat szervez. Állítólag öt évvel ezelőtt egy fergeteges bulit tartott itt, amire 150 szupermodell érkezett a világ különböző pontjairól, akiket szigorúan ellenőriztek, hogy van-e valamilyen nemi betegségük - írta a Daily Star.

A 35 éves herceg az ország olajkészletének köszönhetően mérhetetlenül gazdag Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Luxusjachtokkal vitték a vendégeket a szigetre, ahol 48 fényűző lakosztály várta őket 300 fős személyzettel. Még hógépről is gondoskodott a herceg, ha esetleg valaki síelni szeretne. Arra azonban nagyon ügyelt, hogy a VIP buliról ne szivárogjon ki kép vagy videó, így a telefonokat a vendégek nem tarthatták maguknál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.