Mészáros Árpád Zsolt teszt eredmény Operettszínház koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt egy közeli barátjának koronavírus-fertőzött lett, így a színész hatósági karantén alá kényszerült és ő is tesztelés alá vetette magát. Kiderült, mi lett a teszt eredménye. 

Ahogyan azt korábban megírtuk, amint kiderült, hogy Mészáros Árpád Zsolt barátjának pozitív lett a teszteredménye, munkahelyén is jelentette a hírt és utána nemsokkal hatósági karanténba is került, ahol eddig várta, hogy milyen eredmény születik az ő COVID-19 tesztjével kapcsolatban.

Nemrég Facebook oldalán jelentette be a hírt, megvan az eredmény: negatív lett a tesztje.

"Fellélegezhetek‼️ Az imént megkaptam az első koronavírus tesztem eredményét és az negatív!!! Kötelességemnek éreztem, hogy jelezzem családomnak illetve kollégáimnak azt hogy a közvetlen környezetemben van olyan személy aki sajnos elkapta ezt a csúnya betegséget! Bizakodva várom a második teszt eredményét, hogy végre visszatérhessek a La Mancha lovagja próbáira, aminek a premierje szeptember 11-én lesz! Gyertek minél többen! Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre!!! Pussz! MÁZS"

- írta boldogan a közösségi oldalán MÁZS.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.