Mészáros Árpád Zsolt tünetek fertőzött hatósági karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház tagja, Mészáros Árpád Zsolt egy hete van otthon hatósági karanténban, első tesztjének eredményét várja. 

Mészáros Árpád Zsolt egyik közeli barátjáról derült ki, hogy koronavírusos, nemrég pedig nála is elkezdtek megjelenni az első tünetek.

Amiután kiderült, hogy barátjának pozitív a teszteredménye, munkahelyén is jelentette a hírt és utána nemsokkal hatósági karanténba is került, egyelőre várja, hogy milyen eredmény születik az ő COVID-19 tesztjével kapcsolatban.

„Sok időt töltünk együtt, így a szabályozásoknak megfelelően azonnal karanténba kerültem. Kicsivel a srác bejelentése után nálam is megjelent néhány tünet. Mivel volt fertőzött a környezetemben, kijöttek a mentősök és a társaság több tagjától mintát vettek. Ezek közül két teszteredmény már meg is érkezett, az enyémre és a pároméra még várunk.

A barátom eredménye pozitív, ő már biztosan koronavírusos. Én még reménykedem, de szinte biztos, hogy elkaptam a vírust. Van némi influenzás tünetem, de szerencsére jó az étvágyam és még annyira levert sem vagyok"

- árulta el a Ripostnak MÁZS.

Nagyon örülne a színész, ha negatív lenne az eredménye, mert akkor nem kellene lemondani a fellépéseit és a jövőheti premierjét sem.

„Hétfőn, maszkban, szemüvegben, kesztyűben mentem be próbára és az első dolgom volt, hogy szóltam. Az igazgatóság és a rendező azonnal megkértek, hogy menjek haza.

Természetesen addig nem engednek be a színházba, amíg nem produkálok két negatív tesztet. Addig a házamat sem hagyhatom el, ezt a rendőrök is mindennap ellenőrzik. Nagyon bántana, ha pozitív lenne a tesztem. Ha koronavírusos vagyok, nem tudok dolgozni, de a családommal sem érintkezhetek"

- mondta szomorúan a színész.

Korábban is sokat tett az egészségéért, de most különösen odafigyel arra, hogy minél több vitamint bevigyen a szervezetébe.

„Otthon nálunk mindenki egész nap fertőtlenít és szedjük a vitaminokat. Tegnap egy kicsit pálinkáztunk is, hátha a különleges narancspálinka segít és bízunk abban, hogy túl leszünk ezen az egészen..." - zárta le Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.