Öngyilkos gyilkosság: gyermekeiből merít erőt a gyászoló férj

Fotó: Polyák Attila - Origo -
öngyilkos gyász öngyilkosság apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül maradt három éves és hathónapos gyerekével az apa, akinek a feleségére rázuhant egy öngyilkos férfi Kelenföldön. Bronz Gábor elárulta, a gyerekeiből merít erőt.

A borzalmas tragédia az egész országot megrázta: egy öngyilkos férfi levetette magát egy emeletes ház tetejéről, ám éppen egy kétgyerekes családanyára zuhant, aki belehalt a sérüléseibe a gyerekei és férje szeme láttára.

Az elhunyt asszony hamvai egy részét Erdélyben szórják szét. Fotó: Polyák Attila - Origo

Bronz Gábornak egyedül kell felnevelnie a hároméves Mártont és a hathónapos Boglárkát. Az édesanya hamvainak egy részét Kispesten, a másik részét Erdélyben szórják szét.

„Miután a határt átlépem, tudom, hogy karanténba kell mennem. Ezt nem bánom, hiszen életem szerelméről van szó. Két hetet kell egyedül töltenem a lakásban, melyben Erzsébettel is éltem. Már egyébként a tragédia óta többször is jártam ott, és magam is meglepődtem azon, hogy az élmény nem rossz számomra. A szép emlékeket idézem fel inkább" – mondta Gábor a Blikknek.

Az apa csakis a gyerekeiből tud erőt meríteni a borzalmas tragédia után.
„Egyik nap Márton megkérdezte tőlem, hogy anya miatt sírok-e. Nem hazudtam neki, igennel válaszoltam. Ő ezután megölelt. Csodálatos érzékenység van a kisfiamban" – mesélte Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.