VV Fanni barátnője retteg a gyilkossággal vádolt Lászlótól

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni legjobb barátnője, Erika teljesen összetört a tárgyaláson, úgy érzi, ha neki lett volna pénze, most őt nem találnák 3 éve.

Huzamosabb idő után, szerda reggel 9 órakor a Fővárosi Törvényszéken folytatódott VV Fanni gyilkossági ügye, ahol szembesítették az ügy vádlottját, B. Lászlót és a meggyilkolt valóságshow-hős legjobb barátnőjét B. Erikát. A 42 éves nő remegő lábakkal, kisírt szemekkel érkezett a bíróságra, ahol szinte rá sem mert nézni az állítólagos gyilkosra - írja a Ripost.

A héten látott napvilágot az hír is, miszerint sósavval tüntethették el a fiatal lány holttestét.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Ha nem Fanninak, hanem nekem van pénzem, most én lennék a helyében, és engem nem találnának három éve" – csuklott el a hangja Erikának.

Forrás: --

B. Erika a bírónőnek tagadta, hogy ő segített volna B. Lászlónak Fannival megismerkedni. Azt azonban Erika elárulta, hogy ő maga mesélt róla a vádlottnak, hogy Fanni az eltűnése másnapján mellműtétre készült, s hogy pár hónappal később végleg el akarja hagyni az országot, amire szintúgy félretehetett.

„Lászlóval jóban voltunk, és tudta, hogy Fanninak operációja lesz, amire már megvan a pénz" – vallotta Erika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.