Tápai Szabina: "Bizonyítania kellett, hogy megváltozott, és tényleg feleséget, családot akar"

Forrás: Tápai Szabina/Instagram -
Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina kendőzetlen őszinteséggel mesélt a házasságáról Kucsera Gáborral. 

Tápai Szabina időről-időre betekintést enged a magánéletükbe, és elárul egy-két olyan titkot, amit korábban nem hallhattunk. Nemrég például intim részleteket osztott meg a hálószobai szokásaikkal kapcsolatban, most pedig ismét a párkapcsolatukról vallott.

(...) "Számomra mindig Gabi volt a nagy Ő. De tény, bizonyítania kellett, hogy megváltozott, és tényleg feleséget, családot akar, képes megállapodni. A kapcsolatunkat egyébként csak a második egymásra találástól számoljuk, a korábbi próbálkozásunk még más volt, akkor én nem is éltem itthon, külföldön kézilabdáztam" - kezdte Szabina a Borsnak, és azt is elárulta, mi boldogságuk titka:

"Azt gondolom, a kommunikáció, hogy mi Gabival mindig jól megértettük egymást. Ez biztosan annak is köszönhető, hogy mindketten élsportolók voltunk, ez máris ad egy közös hátteret. Na és persze az évek, valamint a menet közbeni összecsiszolódás is hozzájárult. Hét éve jóban-rosszban együtt vagyunk, küzdünk, ha kell, és mindketten akarjuk, hogy működjön, talán ez a kulcs."

Forrás: Tápai Szabina/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.