Sztárok és dublőreik egy képen - Te kitalálod ki kicsoda? - Galéria

különbség sztárok galéria dublőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a legbevállalósabb és legbátrabb hollywoodi sztároknak is vannak dublőreik. Bár a legtöbb esetben észre sem vesszük, hogy nem a kedvenc színészünk szerepel egy-egy jelenetben, a dublőrök nagyon komoly és veszélyes feladatot látnak el annak érdekében, hogy a színészek sérülésmentesen éljék túl a forgatási időszakot. 

Legújabb galériánkban ezúttal hírességekről és dublőrjeikről mutatunk olyan fotókat, amelyeken szokatlan módon közösen szerepelnek.

Előfordul olyan eset, amikor annyira hasonlítanak egymásra, hogy szinte megtévesztő a hasonlóság, nézzük meg például Johny Deppet és Tony Angelottit a Karib-tenger kalózaiban, viszont megesik az is, mikor jobban megnézve a fotót feltűnnek a markánsabb különnségek, akárcsak Emma Watson dublőrei esetében a Harry Potter felvételén. Persze a mozivásznon mindig gondosan ügyelnek arra, hogy ezekből a különbségekből a nézők semmit ne vegyenek észre.

A meghökkentő színész-dublőr hasonmások fotóinak megtekintéséhez kattints a képre:

Forrás: Origohttp://www.origo.hu/teve/galeria/20200904-melyikuk-a-sztar-hires-szineszek-es-dubloreik-kozos-foton-tv.htmlmiddleon1200600

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.