Hűha! Felismered? Palotás Petra 14 évvel ezelőtti fotót posztolt - Fotó

fotó műsorvezető nosztalgia Palotás Petra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTl Klub egykori műsorvezetője, Palotás Petra nosztalgikus fotót posztolt magáról közösségi oldalán. 

Az egykori csinos műsorvezető, Palotás Petra korábbi életéhez képest egy új országban, egy új szakmában találta meg önmagát. Évek óta él Németországban férjével és 11 éves kislányával Borával.

Petra a média és gyermeke születése után íróként teljesedett ki, az elmúlt években több könyvet is kiadott már, amelyek nagy sikernek örvendenek.

Az írónő inzulinrezisztenciája miatt felszedett pár kilót és emiatt sokáig kerülte a nyilvánosságot, de már jó úton halad afelé, hogy visszanyerje régi alakját. Bár Petra így is gyönyörű, az is fontos, hogy legyőzze betegségét és jól érezze magát a bőrében.

Nemrég pedig Instagram oldalán egy nosztalgikus fotót posztolt az egykori műsorvezető, a fotó 2006-ban készült, ami azt bizonyítja, hogy Petra évekkel ezelőtt is elbüvölő szépség volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.