Árulkodó jelei vannak: Katalin hercegné újra terhes? - Fotó

várandós Katalin hercegné Vilmos herceg Jelek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég tett látogatást a világhírű természettudós, David Attenborough a cambridge-i hercegi párnál és családjánál, ahol Katalin hercegné viselkedése egyértelműen arra utalt, hogy ismét várandós. 

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a világhírű természettudós, aki már a közösségi médiában is jelen van nemrég meglátogatta a brit hecegi párt a Kensington-palota udvarában.

A találkozóról készült néhány fotó, amit a cambridge-i hercegi pár fel is töltött az Instagram oldalára. A jó hangulatú képeken látszik, hogy milyen jól érezték magukat Vilmos gyermekei is a természettudós látogatása során, ami viszont még ennél is szembeötlőbb volt az Katalin hercegné viselkedése. Több alkalommal is a hasát simogatta, ami miatt

sokan arra gyanakodnak, hogy Vilmos felesége ismét áldott állapotban van

- írja az Express.

A fotón jól látni, hogy csillogó szemekkel és nagy szeretettel, mosolyogva nézi Katalin a gyermekeit, miközben a hasához nyúl és simogatja azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.