Ezeket az embereket csodálják legjobban a világon - Itt a lista

első hely szavazás Barack Obama legjobban csodált Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy adatelemzéssel foglalkozó cég szavazási eredményei alapján idén Barack és Michelle Obama lett a legjobban csodált férfi és nő a világon, ezzel olyan személyeket utasítva maguk mögé, mint Bill Gates, Oprah Winfrey vagy II. Erzsébet királynő.

A szavazást a YouGov egy olyan cég, amely adatelemzéssel foglalkozik és minden évben készít egy listát a világon a legjobban csodált emberekről. Az idei szavazás eredményei alapján Barack és Michelle Obama lett a legjobban csodált férfi és nő szerte a világban.

Barack és Michelle Obama lett a legjobban csodált férfi és nő a világon Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Aude Guerrucci

Az egykori amerikai elnök, Barack Obama azzal, hogy megszerezte az első helyet, második helyre kényszerítette a 2004 óta első helyen végző Bill Gatest.

A harmadik helyre Hszi Csin-ping kínai elnök került, aki korábban is volt már dobogós helyezett.

A volt First Lady, Michelle Obama első helyével maga mögé utasította Angelina Joliet, aki így második lett, aki viszont Oprah Winfreyt taszította le a trónról, aki negyedik helyen végzett a listán. A harmadik legjobban csodált nő II. Erzsébet királynő lett.

A teljes listát ide kattintva megnézhetitek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.