Egy tévéműsor miatt édeshármasra cserélte a családját egy férfi

tévéműsor édeshármas Amerika Shai Fishman poliamória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
19 év házasság után úgy döntött egy 46 éves amerikai férfi, Shai Fishman, egy műsor hatására, hogy poliamória szószólója lesz és egyszerre két nővel létesít párkapcsolatot. 

Shai Fishman 19 évig élt boldog házasságban feleségével, Danielle-lel, amikor

a tévében megpillantot egy műsort, a Big Love & Polyamory and Married and Dating néven futó show-t, amiután rájött, hogy valójában nem neki való a monogám életmód, hiszen mindig is nehezére esett korlátoznia az érzelmeit egy ember számára. A műsor hatására úgy érezte, hogy semmilyen téren nincs megfelelően kielégítve a házasságában és szívesen kipróbálná a nyitott kapcsolatot.

6 éven keresztül vitatkoztak és háborúztak a feleségével, próbálták megmenteni a házasságukat, de Fishman arra jutott, hogy a monogámia akadályozza meg őt a valódi boldogság elérésében. A feleség, Danielle azonban hallani sem akart a poliamóriáról, így beadták a válópert.

A polimóriát, mint párkapcsolati formát teljesen elkülönítik a swinger életmódtól, hiszen itt nemcsak szexuális, hanem érzelmi kötődés is kialakul a felek között.

A válás után 2 évvel Shai megismerkedett két nővel, akik eleinte monogámnak tartották magukat, de a férfi hatására belekóstoltak milyen édeshármasban élni és azóta együtt élik a mindennapokat.

A 46 éves amerikai férfi, Shai Fishman két nő mellett, a polimória párkapcsolati formában találta meg a boldogságot Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @shai_the_poly_guy/Mediadrumworld.Com / @Shai_The_P

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.