Így él most a lány, aki 17 évesen lottómilliomos lett

Anglia milliomos műmell lottónyeremény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Park 2013-ban egy csapásra híres lett Nagy-Britanniában, miután megütötte az EuroMillions nevű lottójáték jackpotját. Az akkor 17 éves lány 1 millió fonttal, forintba átszámolva közel 400 millió forinttal lett gazdagabb. Az összes pénzt magára költötte.

A nyereményt leginkább sportautókra, designer ruhákra, luxus nyaralásokra, új házra és természetesen rengeteg plasztikai műtétre költötte. Sőt, a nyert összeg nagy részét sikerült úgy elvernie, hogy egy ideig úgy tűnt, muszáj újra dolgoznia - írja a Bors.

Régebbi interjújában azt állította, hogy a nyeremény előtt minden sokkal jobb volt. Úgy érzi hiába volt rengeteg pénze, a lelke mégis üres maradt.

Azóta pedig új "munkát" talált magának, az OnlyFans-oldalán tavaly májusától idén márciusig több mint 32 ezer dollárt, azaz nagyjából 10 millió forintot vetkőzött össze, így most már nem kell félnie attól, hogy a lottónyereményét teljesen feléli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.