Így faggatták az állatokról Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei David Attenborough-t - Videó

videó gyerekek kérdések Katalin hercegné Vilmos herceg David Attenborough
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin herecgné gyermekei a világhírű természettudóst, David Attenborough-t kérdezték az állatokról.

Arról már korábban írtunk, hogy a nemrég Instagramra regisztrált világhírű természettudós látogatást tett a brit hercegi család, Vilmos és Katalin otthonában, most pedig

az állatok megmentése érdekében működtek együtt, ennek keretében készítettek egy videót, ahol a hercegi pár gyermekei kérdéseket tettek fel a 94 éves természettudósnak.

A legidősebb gyermek, a 7 éves György arra a kérdésre szeretett volna választ kapni, hogy melyik állat fog a legközelebb kihalni. Attenborough azt a választ adta, hogy reméli egyik sem, de ehhez össze kell fognia az embereknek, ahogyan azt korábban, 40 évvel ezelőtt tették a hegyi gorillák megmentése kapcsán.

Sarolta hercegnő nagyon szereti a pókokat és arra volt kíváncsi, hogy a természettudós hányadán áll velük. Kiderült, hogy Attenborough is rajong értük. A legkisebb, 2 és fél éves Lajos pedig megkérdezte, hogy mi a kevenc állata Davidnek, kiderült, hogy a majmok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.