Katalin hercegné Vilmos herceg nevelés Sarolta hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy Katalin és Vilmos herceg ugyanúgy nevelik gyermekeiket és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a körülményekhez képest „normális"  életük legyen, György herceg élete egészen más lesz, mint Sarolta hercegnő és Lajos hercegé.

A kis hercegnő pimasz személyiségét imádják, sokszor ő kerül a középpontba a családi ünnepségekkor, sokkal magabiztosabb kisgyerek, mint bátyja, a félénk György herceg. Katalinék és a család is attól tart, hogy amint Sarolta felnő, hasonlóan lázadni kezd a rendszer ellen, akárcsak Harry nagybátyja.

Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Harryvel ellentétben ő nem lesz egyedül, mivel Lajos herceg is ugyanabban a csónakban fog vele evezni, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy könnyebb lesz Vilmosnak és Katalinnak. Sem a gyerekeknek megémeszteni azt, hogy bátyjuknak több joga lesz, mint nekik valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.