Megszólalt a válásával kapcsolatban a magyar színész: „Mindkettőnk számára fájó”

válás Sánta Juliska Sánta László szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem működött Sánta Laci és felesége, Sánta-Széphalmi Juliska házassága, ezért a pár hat év után úgy döntött, hogy külön utakon folytatják. A színész most őszintén vallott érzéseiről.

Mindenkit megleptek a sztárpár szakításáról szól hírek, hiszen úgy tűnt, minden rendben van Sánta Laci és Juliska között, harmonikus családot alkotnak 4 éves kisfiúkkal.
Most viszont kiderült, a házasságuk menthetetlenül megromlott, ezért úgy döntöttek, elválnak. Sánta Laci az Insgaram-oldalán beszélt őszintén a szakításról.

Sánta Laci és Juliska hat év után válnak el. Forrás: Facebook

„Az életünk nagy részébe beleláttatok, de a Juliskával való valódi kapcsolatunk mindig is abszolút magánügy volt, így arról soha nem nyilatkoztunk semmilyen formában.

Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket. Ez mindkettőnk számára fájó, de meg kellett hoznunk ezt a döntést. Tudnotok kell, hogy mi büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet!

Jelenleg arra koncentrálunk leginkább, hogy a kisfiunk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük ezt az időszakot, hiszen ő a legfontosabb!!! Kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletünket" - írta a színész posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.