David Beckham felesége sminkcuccaival küzd az öregedés ellen

Instagram/David Beckham -
David Beckham öregedés focista Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stílusikon exfocista rosszul viseli az öregedést. Victoria ránctalanítóját és bronzosítóját használja David Beckham, hogy leplezze valódi életkorát.

Meglepő szokásait az exfocista sem titkolja, két éve arról beszélt, hogy a bőrápolási trükköket a feleségétől leste el, és kapóra jön neki az otthonukban található bőséges kozmetikumkínálat.
Beckham mindig is a metroszexuálisok táborát erősítette, és ahogy öregszik, hiúsága egyre inkább kiütközik rajta. Az utóbbi időben feltűnően gyakran visel valamilyen fejfedőt, ugyanis kopaszodni kezdett. Állítólag a hajbeültetést is fontolgatja -írja a Best magazin.

A fizikuma miatt nincs oka aggódni, hiszen a rendszeres edzésnek hála remek formában van, és a népszerűsége sem csökkent. Igyekszik több lábon állni, hamarosan saját biomézzel akar betörni a piacra. Egyyesek szerint ennek az az oka, hogy a mézből szeretne kifejleszteni egy saját, fiatalító csodaszert...

Instagram/David Beckham

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.