Így verte át Szikora Róbert Szűcs Judith-ot

Forrás: Facebook -
átverés Szikora Róbert Hungária Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az R-GO énekese amerikai dalszerzőnek adta ki magát, így szeretett volna nótákat írni Szűcs Judith-nak, akiben felcsillant a tengerentúli karrier reménye. Szikora Róbert később felfedte magát.

Fenyő Miklóssal zenélt együtt a Hungáriában anno Szikora Róbert, csakhogy ő szeretett volna dalokat írni más előadóknak is, például Szűcs Judith-nak. Ezt azonban Fenyő nem engedte, így Szikora cselhez folyamodott.

Az énekesnő így emlékezett vissza az esetre:
„Az NSZK-ban jártam egy stúdió¬ban, ahol a negyedik kislemezemet készítettem. Miután elkészült, kaptam egy mintapéldányt, amit végül ottfelejtettem egy taxiban. Nem sokkal később jött egy telefon New Yorkból. Egy bizonyos Bob Lenky hívott, de csak annyit értettem, hogy szeretne nekem dalt írni, mert ő találta meg a lemezt, amit meghallgatott" – mesélte anno Friderikusz Sándornak egy rádióműsorban Szűcs Judith.

Amerikai dalszerőzenk adta ki magát Szikor Róbert Szűcs Judith-nak Forrás: Facebook

Az énekesnő megörült, hogy esetleg lehetősége lesz a tengerentúlon is befutni. Nem gyanakodott akkor sem, amikor megkapta a magyarul megírt dalszövegeket.
„Már készültem a stúdióba, amikor megtudtam, hogy Bob Lenky nem is létezik. Ott volt Robi, aki vállalta, hogy segít a stúdiómunkában.

Nem értettem, miért, de végül bevallotta a bűnét. Nem haragudtam rá, bár bevallom, meglepett. A végén nevettem az egészen. Nem érzem magam vesztesnek, hiszen a számok jók"

Fenyő Miklós végül ultimátumot adott az énekesnek, vagy marad a Hungáriában vagy kiválik, és másoknak ír dalt. Szikora végül úgy döntött, elhagyja a bandát, és megalapította az R-GO-t – írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.