Így hódította meg 50 évvel ezelőtt feleségét Németh Lajos, nem volt egyszerű

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos házasság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig rajong feleségéért a meteorológus, a pár 50 évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással. Noha a fiatal lány akkoriban rá sem hederített Németh Lajosra, a férfi mégis elérte, hogy beleszeressen.

Az egyetemen ismerkedett meg feleségével a meteorológus még 1970-ben. Csakhogy a nőért rengeteg férfi bolondult, így nem volt könnyű dolga Lajosnak, mégis sikerült meghódítania.

Németh Lajos felesége anno nagyon népszerű volt az egyetemen. Fotó: Talán Csaba

„Mind a ketten matematika–fizika szakra jártunk, és emlékszem, amikor a kollégiumban először szembejött velem az a szőke, csábító tekintetű lány, a többi csajjal ellentétben rám se hederített.

A lépcsőfordulóban volt egy szekrény, oda tették be a bejövő leveleinket. Ági fakkja mindig tele volt, szinte csak fiúk írtak neki, és ez engem zavart.

Meg akartam hódítani, és végül elértem, hogy igent mondjon egy randira. A mai napig emlékszem annak a sétának minden pillanatára! A Rákóczi úti kollégiumból a Kossuth Lajos utcán és az Erzsébet hídon át lementünk a Duna-partra csillagokat nézni" – mesélte a Blikknek.

Négy évvel később össze is házasodtak, a kapcsolatuk azóta megingathatatlan. Persze náluk is előfordulnak kisebb-nagyobb viták, többnyire az időjárás miatt. Megesett ugyanis, hogy felesége tanácsot kért tőle, hogyan öltöztesse fel a gyereket. Csakhogy Lajos tippje nem mindig jött be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.