„…egy hibát követett el velem kapcsolatban” – Szabó Zsófit egyszer megütötte édesapja

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Gyula Szabó Zsófi apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elárulta, édesapjától, Szabó Gyulától egyszer kapott egy jókora taslit, de a színész annyira megbánta, hogy megfogadta, soha többet nem emel kezet a lányára. Szabó Zsófi szerint viszont éppen ezzel követett el hibát.

Rajongásig szeretett édesapjáról mesélt Szabó Zsófi Kadarkai Endrének a Világtalálkozó című rádióműsorban. Itt derült ki, hogy egyszer kapott egy pofont Szabó Gyulától még kislányként.

A színész azonban borzasztóan megbánta, és soha többé nem emelt kezet a lányára. Zsófi szerint ez hiba volt, mert bevallotta, ő ezzel utána rendszeresen visszaélt.

Szabó Zsófi úgy érzi, néha visszélt édesapja szeretetével. Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

„Apukám egy hibát követett el velem kapcsolatban. Egyszer megütött, mert hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal. (...) Egy nagy taslival találkoztunk a sarkon, a folyosón. Én pedig kislányként elvetettem magam és letört a fogam. (...) Ő annyira megijedt, hogy megfogadta, többé nem üt meg. Szerintem nem kellett volna, hogy megígérje. (...) Nem az agressziót támogatom, de sokszor hülyére vettem, tudtam, hogy úgy sincs következménye. Én apukámnak a királylány voltam. Istenített, amit tudtam és visszaéltem vele. Egy kicsit a mai napig visszaélek ezzel" – vallotta be őszintén Zsófi.

A sztár arról is mesélt, már inkább érzi magát műsorvezetőnek, mint színésznőnek. Ráadásul manapság már nem vállalna el akármilyen szerepet, mégpedig a férje miatt.

„Több darabra is hívtak, olyanra is, ahol a kacér szöszit kellett játszani, ez se fér bele mostanában, meg olyan is, ami rengeteg próbát igényel. (...) A párkapcsolatomba nem fér ez bele. Én egy olyan férfi oldalán vagyok feleség, aki elmondja, hogy nem szeretne filmen, avagy olyan darabban látni, olyan szerepben, ami neki túlzó lenne."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.