Nemzetközi elfogató parancsot adtak ki Cicciolina ellen

Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina -
emberrablás elfogató parancs Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le is tartóztathatják Cicciolinát, ugyanis újranyitották a '92-es emberrablási ügy aktáit, és nemzetközi elfogató parancsot adtak ki ellene az Egyesült Államokban.

Ha belépne az Egyesült Államokba Cicciolina, azonnal letartóztatnák. Újranyitották a 1992-es emberrablási aktát, és nemzetközi elfogató parancsot adtak ki ellene. Akkor ugyanis a pornósztár fogta a fiát és New Yorkból Magyarországra, majd innen Olaszországba vitte teljes titokban, az apja, Jeff Koons tudta nélkül, aki beperelte a nőt.

A férfi azóta is harcol Ludwigért, már nagyjából egymilliárd forintnyi összeget költött magánnyomozókra, hogy megtalálják őt. Most úgy tűnik, újra akcióba lendült.

Ha Amerikába lép, azonnal letartóztatják Cicciolinát. Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Az egykori felnőttfilmes ügyvédje, Luca Di Carlo nem túl jó hírekkel szolgált:
„Sajnos benne van a pakliban, hogy Ilonát letartóztatják, de én mindent el fogok követni, hogy ismét visszavonják a nemzetközi elfogatóparancsot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.