Cicciolina szegény lakótelepi kislányból vált a pornó királynőjévé

Fotó: Polyák Attila - Origo -
pornó gyerekkor Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa nélkül, szegénységben nevelkedett, majd 18 évesen hozzáment egy nála jóval idősebb férfihez, aki kivitte magával Milánóba. Cicciolina gyerek- és fiatalkoráról mesélt.

„Nagyon jó testvérek voltunk, vagyunk, ők Magyarországon élnek."

Cicciolina édesanyja szülésznő volt, a család pedig Kőbányán, a Pongrác úti lakótelepen élt, igen szerény körülmények között.

„Szinte mindennap paprikás krumplit ettünk paprikás krumplival. Azóta sem bírok ránézni."

Cicciolina Fotó: Polyák Attila - Origo

1956 decemberében a várandós anya fogta a három gyermekét és elhagyta Magyarországot. A cél Jugoszlávián át Ausztria volt, de csupán Belgrádig jutottak. Ott voltak öt hónapon át egy táborban, de a rokonság nyomására végül nem folytatták útjukat és hazatértek.

„Anyu mesélte, Belgrádban egy színész-rendező házaspár heteken át fűzték, hogy adjon nekik örökbe. Nem volt gyerekük, én pedig nagyon szép, érdekes arcú, kedves kislány voltam. Eszébe sem volt lemondani rólam."

Itthon később Cicciolina csupán az egészségügyi szakközépiskoláig jutott, mert nem bírta a vér látványát. Mivel mindig is szeretett volna világot látni és fényűző életet élni, a fiatal lány modellkedni kezdett, majd 18 évesen megismerkedett első férjével, a nála húsz évvel idősebb olasz banktisztviselővel. Kiköltöztek Milánóba, de a házasságuk válással végződött. Cicciolina ezután ismerkedett meg Riccardo Schicchit szexfilmessel, a többi pedig már történelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.