Mihalik Enikőt többen is támadták: magassága és alkata miatt csúfolták

modell Mihalik Enikő csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Békéscsabáról indult és meg sem állt New Yorkig. Egy igazi valóra vált álom, ami nem sok mindenkinek adatik meg az életben. Mihalik Enikő olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel vagy a Gucci. Különleges megjelenésére és remek adottságaira azonnal felfigyeltek a modellügynökök, ám nem mindig kapott érte dicséretet.

„A suliban sok támadás ért a magasságom és az alkatom miatt, de valójában ez engem nem igazán zavart, mert úgy éreztem, hogy ezektől az adottságoktól még inkább különlegesnek számítok" - mesélte Enikő, akit tanárai bíztattak a modellkedésre.

Nem sokkal később a jól ismert Kajdi Csaba lett az ügynöke, akivel a mai napig remek kapcsolatot ápol. Sőt, neki köszönheti első amerikai szerződését is.

Enikőnek sikerült, amiről rengeteg fiatal lány csak álmodozik: a legnagyobb divattervezőkkel dolgozhatott és különleges arca a legnagyobb divatmagazinok címlapjáról köszönt vissza. Több világhírű modellel is dolgozott, ami hatalmas élmény volt számára, de egyben kissé ijesztő is.

Forrás: Mihalik Enikő/Instagram

„Az első pillanattól kezdve nagyon meg voltam illetődve, mert olyan modellekkel dolgoztam egy kifutón, mint például Natasha Poly és Mariacarla Boscono. De volt közös fotózásom Naomi Campbellel is. Meg sem mertem szólalni remegett a lábam és izzadt a tenyerem, de imádtam minden percét" - idézi a Bors Mihalik Enikőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.