Heti holdnaptár (november 2-8.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden a Merkúr lezárja retrográd időszakát, nem gátol minket a fejlődésben, és legfőképpen nem akadályozza a kommunikációt úton és útfélen. Emellett a Hold láthatósága csökken egész héten, így némi energia veszteség elkerülhetetlen. Bár fogy a lendületünk, talán csökken a jó ötletek száma, végül ez nem okoz jelentős kiesést vagy bonyodalmat. Tudatosan tervezd meg a napjaidat, viszont jelentős dolgokba kevésbé ajánlatos belevágni. A régebb óta függőben lévő ügyeket igyekezz elrendezni. Ajánlott pihenni, kikapcsolódni és nemet mondani olyasmire, ami nem szolgálja a fejlődésünket és az érdekünket.

2020. november 2., hétfő az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Kissé bonyolult és leterhelő nap, kiszámíthatatlan élethelyzetekkel. Ettől függetlenül sok hasznos információ érkezhet. A kitűzött céloktól nem ajánlott eltérni. Igyekezz békében lenni önmagaddal!

2020. november 3., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Mindennek helye és ideje van. Ha nehézség van, szembe kell nézni azzal, nem érdemes megfutamodni. Ha viszont jó dolgoknak vagyunk részesei, abból adjunk másoknak is. Pont az van, amit látunk.

2020. november 4., szerda az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Leterhelő nap, mégis mozgalmas, energikus, ami elmegy, az más úton visszajön hozzánk. A régi lerombolásának és az új létrehozásának ideje ez – okos tett dönteni és cselekedni.

2020. november 5., csütörtök a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Ami ezen a napon történik, az meghatározza a következő hetek lehetőségeit és irányvonalát. Érdemes jönni, menni, ötletelni, egyezséget kötni másokkal. Sok javaslat, gondolat tűnik fel a színen.

2020. november 6., péntek a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Kellemetlen helyzetek bonyolíthatják életünket, ám mindenből tudsz tanulni és remek tapasztalatokra teszel szert. Akad annyi többlet energia, amivel mindent el tudunk rendezni. Épp ezért fontos az összeszedettség és a fegyelem.

2020. november 7., szombat az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ez a Holdnap a remény ideje, ám a remények beteljesüléséhez elkötelezettség és határozottság szükséges. A kérdéseinkre megérkeznek a válaszok, olyan témákban is, amik eddig kilátástalannak tűntek.

2020. november 8., vasárnap az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Ismerjük fel, mi az igazán lényeges számunkra. Ajánlott elcsendesíteni az elmét, kerülni a zajt. A kapkodás csak bonyodalmat okoz. Békélj meg azzal, ha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.