Curtis ismét hírt adott magáról, így van most a rapper

eltűnés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nem jelent meg a vasárnapi Sztárban sztár próbáján és este a show-ról is lemaradt. Kiderült, azért tűnt el, mert édesapja elvesztése nagyon mélyen érintette halottak napján. Most Curtis újabb életjelet adott magáról.

Senki sem tudta hol lehet Curtis vasárnap, ugyanis nem jelent meg a Sztárban sztár élő show-jában, és az aznapi próbákat is kihagyta, ráadásul senki nem tudta elérni. Később előbukkant, és elárulta, sajnos édesapja elvesztését nem tudta a mai napig feldolgozni, és a halottak napja minden évben nehéz számára, ezért nem akart senkivel se beszélni, szórakoztatni pedig képtelen lett volna.

A történtek után most újra posztolt a sztár Instagram-oldalára, mégpedig arról, hogy barátaival reggelizik. A képen mosolyog, láthatóan sokkal jobban van, talán annak is köszönhető, hogy olyan személyekkel indította a napot, akik nagyon közel állnak hozzá, és támogatják őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.