Curtis nem jelent meg a vasárnapi Sztárban sztárban, és nem is lehetett elérni. Senki nem tudta, hol van, és miért nem ment el a műsorba. Később közösségi oldalán adott magyarázatot, azt írta, elhunyt édesapja hiánya feldolgozhatatlan a számára. Curtis egy barátja most megszólalt arról, hogy mi is történhetett a rapperrel. 

A nézők, a rajongók és a csatorna dolgozói is megdöbbentek azon, hogy vasárnap Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár műsorában. Nagyon sokan aggódtak érte, hiszen nem adott magyarázatot, és nem lehetett elérni. A közösségi oldalakon azonban aktív maradt, Tóth Andi posztját is kedvelte, ahogy Berki Krisztiánét is. 

CurtisForrás: Instagram / Curtis

Később megérkezett a magyarázat, Curtis közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy mi történt. "Édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni..." - írta a többi között. A Ripostnak nyilatkozott a rapper egyik barátja, azt mondta, Curtis nincs jól, összeomlott, és élvezetekkel próbálja enyhíteni a fájdalmát. "Már csütörtökön elkezdett inni, majd Horváth Charlie 73. születésnapját ünnepelték, ahol szintén nem fogta vissza magát. Egy lány is volt vele, jól elszórakoztatták egymást, de mindenki tudta, hogy ennek nem lesz jó vége. Nyilván nem tett jót neki az sem, hogy halottak napján apukája miatt előtörtek belőle az érzések, de összességében nem csodálom, hogy nem tudott bemenni a tévébe" - mondta az illető.