Megszólalt Curtis barátja: ez történt valójában a rapperrel

Forrás: Instagram / Curtis -
Sztárban sztár Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis nem jelent meg a vasárnapi Sztárban sztárban, és nem is lehetett elérni. Senki nem tudta, hol van, és miért nem ment el a műsorba. Később közösségi oldalán adott magyarázatot, azt írta, elhunyt édesapja hiánya feldolgozhatatlan a számára. Curtis egy barátja most megszólalt arról, hogy mi is történhetett a rapperrel. 

A nézők, a rajongók és a csatorna dolgozói is megdöbbentek azon, hogy vasárnap Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár műsorában. Nagyon sokan aggódtak érte, hiszen nem adott magyarázatot, és nem lehetett elérni. A közösségi oldalakon azonban aktív maradt, Tóth Andi posztját is kedvelte, ahogy Berki Krisztiánét is.

Curtis Forrás: Instagram / Curtis

Később megérkezett a magyarázat, Curtis közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy mi történt. "Édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni..." - írta a többi között. A Ripostnak nyilatkozott a rapper egyik barátja, azt mondta, Curtis nincs jól, összeomlott, és élvezetekkel próbálja enyhíteni a fájdalmát.

Nyilván nem tett jót neki az sem, hogy halottak napján apukája miatt előtörtek belőle az érzések, de összességében nem csodálom, hogy nem tudott bemenni a tévébe"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.