Exkluzív interjúban mesélt Curtis: nem bánta meg, amit tett - Videó

Sztárban sztár videó Curtis exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében. Senkinek sem szólt, a műsor készítői egészen az utolsó pillanatig várták. Curtis először egy posztban mesélt a történtekről, majd exkluzív interjút adott a Tények Plusz műsorában.

Curtis elárulta, nem bánta meg, hogy nem jelent meg a műsorban. Elmesélte, hogy számára ez az időszak, a mindenszentek és a halottak napja, nagyon nehéz az édesapja elvesztése miatt. Idén még nehezebben viselte szeretett szülője hiányát, ugyanis már a családjától is külön kell élnie.

"Nekem ezek a hétvégék nagyon nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul, most még pluszban a családom sincs. Nyilvánvalóan szólhattam volna egy-két embernek, de sajnos én ilyen vagyok, magamban játszom le ezeket a harcokat" - árulta el a rapper, aki határozottam visszautasítja az azzal kapcsolatos vádakat, hogy ismét drogokhoz nyúlt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.