Tóth Andi kendőzetlenül: „Kicsit megborultam a felkészüléstől"

TV2 -
depresszió Sztárban sztár Tóth Andi Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlthét vasárnap is izgalmasan telt a Sztárban sztár énekeseinek. A show tizedik adásában mindenki remekelt és zsebelte be a tíz pontokat. A csodálatos Tóth Andit azonban különösen megviselte az átalakulás. A Grammy-díjas énekesnőt, Amy Winehouse-t kellett alakítania, ami nehezebb feladat volt számára, mint gondolta. 

Az ő élete elég pörgős és tartalmas volt. Nagyon sok mindenen ment keresztül, mint ahogyan az az életéről szóló filmből is kiderül – kezdte mesélni a Borsnak a fiatal énekesnő. Andi rengeteg interjút, tévéfelvételt, s dokumentumfilmet nézett meg a különc Amyről, hogy minél jobban átérezze a 27 éves énekesnő fájdalmát és lelkivilágát.

TV2

Egyébként sok hasonlóságot véltem felfedezni Amy és köztem, úgyhogy érzelmileg nagyon hullámzó volt a hetem. Folyton a barátnőmet hívtam, hogy kanalazzon össze, mert már két órája a kanapén ültem és nem tudtam mit kezdeni magammal. Kicsit megborultam a felkészüléstől" – vallotta be Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.