Brie Larson őszinte vallomása: „Egész életemben úgy éreztem, hogy csúnya vagyok"

Forrás: Getty Images/Amy Sussman -
Brie Larson szépség önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brie Larson a napokban adott egy interjút, amelyben kitért arra, hogy rengeteg időbe telt, amire megbékélt a testével és lelkével. Szörnyűnek tartja, hogy a nők mennyit szenvednek önmagukkal, így elsődleges célja az önbizalomhiányos hölgyek segítése.

„Szerintem nem létezik olyan, hogy általános szépség. Egész életemben úgy éreztem, hogy csúnya és kitaszított vagyok. De nagyon-nagyon. Hosszú időbe telt, mire teljesen elfogadtam magamat olyannak, amilyen vagyok" - idézte a Just Jared a színésznő szavait.

Forrás: Getty Images/Amy Sussman

Színésznő hozzátette, nemcsak a saját küzdelmét érzi pokolinak, de mások önbizalomhiányos szenvedését is a szívén viseli, megdöbbentőnek tartja, milyen sokan elégedetlenek a saját testükkel manapság. Brie fő célja, hogy eljuttassa az emberekhez a pozitív önkép jelentőségét és mindent megtesz azért, hogy szabadon érezhessék magukat a saját bőrükben és a saját életükben.

Úgy véli, annál semmi sem fontosabb, mint hogy azok lehessünk, akik szeretnénk lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.