Szomorú döntésre kényszerülhet II. Erzsébet: ilyenre 33 éve nem volt példa

Forrás: https://www.ft.com/content/14b1f5eb-16a0-3481-b1b5-d83634eb0e61 -
karácsony koronavírus II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet a koronavírus-járvány miatt kényszerülhet olyan döntésre, amilyenre 33 éve nem volt példa: a hagyományos karácsonyi ünnepség került veszélybe. 

II. Erzsébet Fülöp herceggel együtt a windsori kastélyba telepedtek át, hogy a lehető legkevésbé legyenek kitéve a koronavírus-fertőzés veszélyének. A világ és Anglia helyzetét látva azonban nem biztos, hogy ez az egyetlen intézkedés és döntés, amit meg kellett hozniuk, lehetséges, hogy a hagyományosan Sandringhamben tartott karácsonyi ünnepség is elmarad. Ilyesmire 33 éve nem volt példa.

II. Erzsébet Forrás: https://www.ft.com/content/14b1f5eb-16a0-3481-b1b5-d83634eb0e61

"Azt mondták nekünk, hogy ne várjuk őket karácsonyra" - mondta a The Sunnak egy ott dolgozó bennfentes. Hivatalosan persz még semmit nem jelentettek be, a palota szóvivő csak annyit közöltek, hogy a karácsonyról még nem született döntés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.