inzulin-rezisztencia gyümölcs Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Kajdi Casba inzulinrezisztenciával küzd különösen odafigyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra.

„Amióta IR-es az öreg Cyla, sokkal többet tüsténkedik a konyhában és több zöldséget-gyümölcsöt fogyaszt" - kezdte Csaba a mindmegette.hu-n, majd hozzátette, hogy a betegség miatt tudatos életmódra váltott.

„Az egészséges táplálkozás mellett a rendszeres sportolás kiemelt szerepet kap a mindennapjaimban. Nagyon szeretem a zöld növényeket, sok brokkolit, cukkinit, padlizsánt és karfiolt eszek, vagy összedobok egy könnyű tésztasalátát koktélparadicsommal. Régebben óriási édességevő voltam, aminek most megvan a böjtje, de a mézédes Veresi Paradicsomból nem engedek."

Forrás: TV2

„Nyáron nem kell majd edzőterembe se járnom, eljövök Veresegyházára és a 45-50 fokban, egy új kardioedzés keretében leszedem a paradicsomot. Az izzasztó meló közben pedig teleeszem magam paradicsommal" - mondta a modellügynök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.