Tóth Gabinak elege lett: kiderült, miért nem Vera lett kislánya keresztanyja

Tóth Gabi keresztanya barátság Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rég tartották meg Tóth Gabi kislányának a keresztelőjét, ám sokak meglepetésére nem nővére, Tóth Vera lett Hannaróza keresztanyukája. Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta miért.

A kis Hannaróza hamarosan egyéves lesz, Tóth Gabi és Krausz Tamás most tartották meg a keresztelőjét.
Gabi több fotót is megosztott közösségi oldalán az eseményről. Sokakat nagyon meglepett, hogy nem Vera lett a kicsi keresztanyja, és ennek hangot is adtak, volt aki durván bírálta Gabit emiatt.
Éppen ezért az énekesnő úgy gondolta, itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és kifejtette, miért barátnőjét választotta Vera helyett.

„Én sokáig, sokszor úgy gondoltam, hogy nincs önzetlen baráti szeretet. Sajnos ezt igazolta az élet is. De aztán jött Bogi. Tíz éve találkoztunk és már az első beszélgetések alkalmával kiderült, hogy sorstársak vagyunk" – kezdte a család.hu blogjában. Gabi arra utalt, hogy akkoriban mindketten úgy hitték, nem lehet soha gyerekük.
Szoros barátság alakult ki kettőjük között, csakhogy Bogi mégis teherbe esett. Ez pedig megváltoztatta a kapcsolatukat.

Gabi nagyon hálás Boginak, amiért a nehéz időkben is mellette volt, ezért választotta őt lánya keresztanyukájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.