Kiderült: egy rosszindulatú csalás miatt kellett elhunynia Dianának

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
halál Diana hercegné baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ha a BBC nem verte volna át Diana hercegnét, a szívek királynője még ma is élhetne.

Néhány hete Diana öccse, Charles Spencer megdöbbentő vallomást tett, miszerint a BBC meghamisított bankszámla kivonatokat mutatott neki és Dianának is, ezért azt hitték, hogy, a nekik dolgozó embereket lefizette a királyi család, hogy kémkedjenek utánuk - írja a Ripost.

A hercegné ezt követően mondott igent a tévécsatornának a Panorama interjúra, ahol Martin Bashirnak kendőzetlenül beszélt Károly herceg hűtlenségéről.

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

Ám nem csak Spencer gróf kijelentése sokkolta az embereket, hanem egyik jó barátnője. Tina Brown kijelentése. Az asszony elmesélte, hogy néhány héttel a halála előtt együtt ebédelt Dianával, a hercegnő pedig ekkor ecsetelte neki, hogy kirúgta a testőreit, akiket a királyi családtól kapott. Ugyanis attól félt, hogy információkat gyűjtenek ellene.

Ez pedig döntőjellegű lehet, mert ha az angol titkosszolgálat kötelékéből kikerült testőrök Dianával lettek volna, akkor nem egy ittas sofőr ült volna a volánnál Párizsban, amikor végzetes balesetet szenvedtek.

Sőt a lesifotósok sem tudták volna üldözőbe venni a hercegné autóját, mert az ügynökök leszerelték volna őket. Tehát a szívek királynője még ma is élhetne, ha a BBC nem veri át a bankszámla kivonatokkal, és ezért ő nem teszi lapátra a testőrségét. Tina szerint ezért a legnagyobb brit tévétársaságnak közvetetten köze van Diana halálához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.