Számtalan próbatétel erősítette a Dancing with the Stars szerelmespárjának kapcsolatát

Forrás: Instagram/itsme_st_alex -
párkapcsolat Köcse György kapcsolat Stana Alexandra próbatétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, a szombati Dancing with the Stars adásában tudhatták meg a nézők, hogy Pásztor Anna partnere, Köcse György eljegyezte Stana Alexandrát, aki hétről-hétre Győrfi Dani mellett bizonyít.

A táncosok kemény időszakon vannak túl, a koronavírus első hulláma alatt ugyanis egy óceánjáró fedélzetén ragadtak a Karib térségben. A bizonytalanság összekovácsolta a szerelmeseket, így nem csoda, hogy György megkérte Alexandra kezét.

Köcse György és Stana Alexandra Forrás: Instagram/itsme_st_alex

A táncosok még áprilisban ragadtak az óceánjárón, miután a hajó fedélzetén kitört a koronavírus. A dolgozókat felszólították arra, hogy a karantén végéig senki nem hagyhatja el a kabinját, így két hónapig György és szerelme is ott ragadtak. Bár nehezen élték meg a bezártságot és azt, hogy nem tudtak kapcsolatot létesíteni szeretteikkel, kettőjüket még közelebb hozta ez a lehetetlen helyzet -írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.