Vasvári Vivien testvére kikezdte Sydney van den Bosch-t

TV2 testvér komment Vasvári Vivien Vasvári Dániel Farm VIP Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő, Sydney van den Bosch párbajozott először a TV2 Farm VIP kalandreality-jében. Kihívója, akitől a sárga csapat szeretett volna megszabadulni, Sebők Vilmos korábbi labdarúgó volt. Facebookos visszajelzésekből látszik, a nézők sem tartották igazán gáláns gesztusnak Sydney kihívását, így sokaknak elégtételt jelenthetett, hogy a szépségkirálynő nyert.

A negatív kommentek Sydney-nek is kijutnak, megdöbbentő módon még az ellenfelének számító csapatban feltűnt luxusexfeleség testvérétől, Vasvári Dánieltől is, akit ha máshonnan nem, egy korábbi valóságshow-ból még felismerhetnek az emberek. Utánajártunk, vajon miért szólogat be nyilvános fórumon Vivien testvére Sydney-nek.

"Bár tudom, hogy nem kéne, sajnos elolvasom a kommenteket, mert kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Amikor megláttam, hogy Vivien testvére kommentelt a bemutatkozó videóm és egyéb, rólam szóló bejegyzések alá, nagyon meglepődtem" - mesélte a szépségkirálynő, aki nem érti a miértjét ennek, hiszen soha nem találkozott Dániellel. "Sokat gondolkodtam azon, hogy vajon Vivivel a két csapat közül ellenpólusai vagyunk-e egymásnak, viszont rájöttem, hogy teljesen más értéket képviselünk" - tette hozzá a szépség. Sydney megkérte a családtagjait, hogy semmiképp se kommenteljenek a közösségi médiás posztok alá, éppen azért, hogy ne legyen visszás egy-egy vélemény. "Vivi helyében megkérném a saját tesómat, ha védeni is szeretne, ne kommentelgessen, mert ez nagyon kellemetlen. Látott rólam egy bemutatkozó videót, amiben elmondtam, hogy az emberek mit gondolhatnak rólam, de majd teljesen mást fognak látni, mint amit gondolnak, erre írta a negatív kommentjét Dániel" - tette hozzá Sydney.

Sydney van den Bosch elárulta, bár már vége a forgatásnak, még mindig a Farm hatása alatt van. Nagyon jól kijött a csapattársaival, átértékelődtek benne például olyan dolgok, hogy mennyire fontos a csapatszellem, így már igazi csapatjátékosnak tartja magát. Nem viselte meg a sminkelés hiánya, hiszen mint mondta, a nagy pörgésben idő sem lett volna rá. "Nagyon távol állt tőlem a háztáji gazdálkodás, igazi kozmopolita csaj vagyok, de ki tudja, később hol fogok élni" - zárta az interjút a szépségkirálynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.