Győzike saját testvéréről: "A hírnevet, a figyelmet, még apám szeretetét is elvette tőlem"

Life TV -
konfliktus Gáspár Győző Gáspár Zsolt Győzike testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két Gáspár testvér, Zsolti és Győzike között már egy éve megromlott a kapcsolat, nem is igazán beszélnek egymással. Most mindketten őszintén vallottak az egymással kapcsolatos érzéseikről.
Gáspár Győző, Győzike Life TV

„Édesanyánk halála óta egyre csak romlott a viszonyunk. Amíg édesanyánk élt, ő tartotta össze a családot, de azóta ez a család teljesen széthullott. Zsolti kifúrt mindenből. Én csak annyit akartam, hogy adja vissza apámat. A hírnevet, a figyelmet, még apám szeretetét is elvette tőlem. Ebből lett elegem" – mesélte feldúltan Gáspár Győző a Story magazinnak. Testvére azonban másként látja:

gáspár zsolt győzike testvére Forrás: TV2

„Annak idején, amikor Evelynt felkérték, hogy menjen Ázsiába, úgy volt, hogy én tartok vele. Engem viszont kötött a szerződésem a konkurens csatornához, ezért ajánlottam, hogy Zsolti legyen a párja."

A két testvér viszonya annyira elmérgesedett, hogy bár szomszédok, de gyakorlatilag tudomást sem vesznek egymásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.