A két Gáspár testvér, Zsolti és Győzike között már egy éve megromlott a kapcsolat, nem is igazán beszélnek egymással. Most mindketten őszintén vallottak az egymással kapcsolatos érzéseikről.

Gáspár Győző, GyőzikeLife TV

 

„Édesanyánk halála óta egyre csak romlott a viszonyunk. Amíg édesanyánk élt, ő tartotta össze a családot, de azóta ez a család teljesen széthullott. Zsolti kifúrt mindenből. Én csak annyit akartam, hogy adja vissza apámat. A hírnevet, a figyelmet, még apám szeretetét is elvette tőlem. Ebből lett elegem" – mesélte feldúltan Gáspár Győző a Story magazinnak. Testvére azonban másként látja:

Győző mindig húzta az orrát, ha valamiben jobb voltam nála. Tény, hogy az utóbbi időben több szerepet kaptam, emiatt pedig féltékeny lett rám - mondta Gáspár Zsolti, aki a Farm VIP egyik házigazdája. Győzike úgy véli, azt, hogy Zsoltit megismerte a média, nagyrészt neki köszönheti.

gáspár zsolt győzike testvéreForrás: TV2

„Annak idején, amikor Evelynt felkérték, hogy menjen Ázsiába, úgy volt, hogy én tartok vele. Engem viszont kötött a szerződésem a konkurens csatornához, ezért ajánlottam, hogy Zsolti legyen a párja."

A két testvér viszonya annyira elmérgesedett, hogy bár szomszédok, de gyakorlatilag tudomást sem vesznek egymásról.