Gáspár Győző: „Úgy begyógyszereztem magamat, hogy rosszul lettem"

gyógyszer Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győzi mindig is a kendőzetlen őszinteségéről volt híres, így legutóbb sem okozott meglepetést, amikor a Life Tv-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban is a legintimebb dolgairól mesélt a műsorvezetőnek.

Az elmúlt évek megpróbáltatásai rendesen kikezdték a showman idegeit, így rendszeresen gyógyszereket szed, hiszen folyamatosan rohamok gyötrik:

„Elmondom, hogy kezdődik. Valahogy így a gyomromból elindul felfelé egy szorítás és megfojt. Akkor összehúzom magam, hogy ezt nem akarom, és aztán felébredek. Azt gondolom, hogy a f*sznak ébredtem fel, miért nem döglöttem meg, minek élek, engem senki nem szeret, engem mindenki utál, és hagyjatok. És ettől még jobban rám jön..." – kezdte mesélni, majd hozzátette, hogy egyszer rengeteg pirulát bevett.

„Valamelyik nap úgy begyógyszereztem magamat, hogy rosszul lettem és elájultam. Másnap reggel kérdeztem Beát, hogy kerültem a szőnyegre. Mondja, hogy te idióta, megint rosszul lettél, pánikrohamod volt, aztán elájultál a szőnyegen."

TV2

A gyógyszerfüggősége a 2008-as Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán vált nyílt titokká. Ekkor a műsorkészítői különféle szabályokat szabtak, meg volt adva, ki mit vihet be magával dzsungelbe, Győző azonban nem bírta a gyógyszerei nélkül.

„Semmit nem lehetett bevinni! Én beraktam a zokniba, a talpam alá a gyógyszereket, bezacskózva, és aztán kimentem az erdőbe, kiástam egy kis földet és oda beleraktam. (...) Ilyen gyógyszert, ilyen antidepresszánst meg ilyeneket nem lehetett bevinni. A dzsungelben rászoktattam az összes társam, úgy hívtuk, hogy 'szevasztok, kér valaki dunakavicsot?'. Egyszer be is hívtak a riportszobába, de mondtam, hogy ez kell. Figyelj, öt-hat celebet szoktattam rá, ha találkozom velük, mondják, hogy 'Győző, azóta is szedem'."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.