Őszintén vallott párkapcsolatukról Ördög Nóra

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Nánási Pál szerelem Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra magánéletéről ritkán hallani, hiszen a sztárpár szerencsére harmonikus kapcsolatban él, így túl nagy hírekkel nem tudnak szolgálni a rajongóknak. Nóri most azonban beengedett minket a kulisszák mögé, és olyan dolgokat is elárult, amiket nem szokott.

12 éve alkotnak egy párt Nánási Pállal, ám kívülről úgy tűnik, olyan boldogok, mintha most ismerkedtek volna meg. 10 évvel ezelőtt házasodtak össze, és minden a lehető legjobban működik közöttük, akárcsak az elején.

"Tényleg így van, és azt gondolom, semminek semmi értelme nem lenne, ha ez nem így lenne. Ez mindennek a mozgatórugója, ha köztünk valami nem lenne rendben, akkor semmi más sem lenne jó.

Ez egy olyan kapcsolat, ahol nem kell játszmákat játszani, taktikázni, gondolkodni azon, hogy vajon mit akar a másik. Teljesen nyílt a kettőnk közötti kommunikáció, és ez a titka. Ha bármi felmerül, azt egyrészt érezzük is a másik rezdülésén, de meg is beszéljük. Nincs idő arra, hogy komoly feszültségek felgyűljenek és el tudjanak mérgesedni, mert előbb megbeszéljünk. Ez az egyik legfontosabb tanulsága a mi 12 évünknek. Meg az, hogy tiszteletben kell tartani a másik ritmusát, habitusát" - meséli Nóri a Blikknek.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

A híres műsorvezető elmondta, hogy sok mindenben különböznek egymástól: ő inkább pörög és folyamatos mozgásban van, míg Pali sokkal megfontoltabb, de kitűnően tudnak alkalmazkodni egymáshoz.

"Ez kölcsönös egymásra hangolódás eredménye. Vannak néha súrlódások, de azok gyakorlatilag mindig 24 órán belül megoldódnak, kibeszéljük. Persze próbáltuk az életünket is úgy berendezni, hogy erre a lehető legkevesebb esély legyen, közel van az iskola, a munkahely, és én tiszteletben tartom, hogy ő később ébred és később fekszik, így a „reggeli műszak" a gyerekekkel szinte mindig az enyém" - mondta a sztáranyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.