Zokogva távozott a műsorból a Farm VIP versenyzője

Forrás: FEM3Café -
tévéműsor Szögeczki Ági Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeczki Ági óriási lelkesedéssel vetette bele magát a Farm VIP című műsor forgatásába, ám nem sok időt töltött a játékban, ugyanis rossz megérzése támadt. 

Az egykori villalakó úgy érezte, valami nincs rendben a szeretteivel, ám azt pontosan nem tudta, kiért is kellene aggódnia. Egy darabig próbálta véka alá rejteni az érzéseit, ám amikor a csapata elvesztette a második termelési feladatot, és kiderült, hogy biztosan közülük kell valakinek távoznia, akkor önként jelentkezett.

"A játék helyett a kisfiamat választom, és haza akarok menni hozzá" - mondta sírva, majd mindenkitől érzékeny búcsút vett. Döntése mindenkit meglepett, senkivel nem egyeztetett ezzel kapcsolatban, így a műsorvezetők és a játékostársak is meglepődve álltak a kész tényekkel szemben. Később aztán kiderült, hogy Ági nem tévedett, ugyanis édesanyja valóban megbetegedett.

Forrás: FEM3Café

„Azzal kezdeném, hogy egy fantasztikus és pozitív változást hozott az életembe a Farm VIP, amiért nagyon hálás vagyok a stábnak és persze a piros csapat tagjainak. Egyedülálló anyaként számomra az volt a legfontosabb, hogy a kisfiamat biztonságban tudjam, amíg forgatok, így természetesen a szüleimet kértem meg, hogy vigyázzanak rá. Édesanyám oda is költözött a szentendrei házunkba, hogy Patrick a megszokott környezetében lehessen. Így teljes nyugalommal vágtam bele a kalandba és nem is volt semmi baj, egészen a hatodik napig.

Amikor hazaértem, láttam, hogy a kisfiammal ugyan minden a legnagyobb rendben van, de édesanyám nincs jól. Nem szeretném részletezni, hogy mi volt a probléma, de kiderült, hogy addigra már nehézséget és nagy áldozatot jelentett számára, hogy gondoskodjon az örökmozgó Patrickról. A betegsége heteken át elhúzódott, vagyis nem csalt a megérzésem és jó döntést hoztam, még ha fájdalmas is volt" - mesélte a híres édesanya a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.