Rá sem lehet ismerni a Baywatch egykori szexi sztárjára, Erika Eleniakra - Így néz ki most

Baywatch Erika Eleniak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal talán mindneki egyetért, hogy a Baywatch sorozatot a szexi életmentők és az ő piros fürdőruháik tették kultikussá. Nos, tény, hogy sok ma is ünnepelt szexi sztár fordult meg az egykori sikeres tévés sorozatban, ám azóta jó pár év eltelt már. 

Az időt nem lehet megállítani. A most 51 éves Erika Eleniak 1989 és 1992 között volt a Baywatch göndörhajú Shauni-ja, a színésznő.

Bár akkor rengeteg férfi fantáziáját megmozgatta, ő mégsem érezte jól magát a szexi bombanő szerepben. Mindig kínosan érezte magát a forgatások alatt, amikor a sokat mutató egyrészes fürdőruhában kellett megjelennie, mivel aggódott, nehogy kilátszódjon valami intimebb testrésze - írja a Daily Star.

Erika Eleniak - Baywatch

Erika Eleniak nehezen kezelte a Baywatch miatti hírnevet is, mivel a látszat ellenére korántsem magabiztos ember.

A színésznő azt is elismerte, hogy az Egyesült Államokban megakadt a karrierje, mivel mindneki csak a Baywatch lányt látta benne. Ám külföldön, például Kanadában épp ellenkezőleg hatott a sorozatbeli szereplése.

Az évek alatt Eleniak rengeteget változott.

Megvált göndör szőke fürtjeitől és bizony a tetoválószalonba is jó párszor ellátogatott:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.