Mégsem házasodik össze Borbély Alexandra és Nagy Ervin, a koronavírus közbe szólt

Forrás: AFP/John Macdougall -
Nagy Ervin esküvő Borbély Alexandra koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Alexandra és Nagy Ervin magánéletükről meséltek, többek között azt is elmondták, hogy miért halasztják el esküvőjüket.

Borbély Alexandra, Jásza Mari-dajís színésznő boldog párkapcsolatban él Nagy Ervinnel. Lélekben már az anyaságra készül, de a Hot! magazinnak adott interjújában arról is beszél, miként hat rá a koronavírus, amin ő maga is átesett már.

Borbély Alexandra Forrás: AFP/John Macdougall

"Lesz egy szlovák–magyar film, amihez már castingolunk, a dunaszerdahelyi maffiáról szól. Márciusban pedig várom a Mellékhatás második évadát. Szóval van mit csinálnom, de a jövőbeni terveimben mindenképp szerepel a családalapítás. (...) Kívülről visszafogottnak tűnök, de belül szenvedélyes vagyok. Mindketten felnézünk egymásra, de Ervin mellett nő is tudok lenni; ez jólesik, ezt láttam otthon is. Fontos, hogy a karrier és az önállóság mellett megőrizzem a női lágyságomat is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.