Gabriela Spanicot halálosan megfenyegette egykori szerelme

Forrás: Instagram, Gabriela Spanic -
fizikai bántalmazás bántalmazó kapcsolat verbális bántalmazás Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriela Spanic lerántotta a leplet élete egyik nagy traumájáról: őszintén mesélt bántalmazó kapcsolatairól.

Gaby élete tele van szörnyű traumákkal, amiket külön-külön is nagyon nehéz lehet feldolgozni. Korábban mesélt első szerelme tragikus haláláról, ahogy a testvére autóbalesetéről és az édesanyja haláláról is. Kiderült, hogy a szexi híresség apja is rákos megbetegedésben szenved, most pedig újabb szörnyűség derült ki sorozatsztár múltjából.

Mint kiderült, Gabriela sajnos megtapasztalta, mit jelent bántalmazó kapcsolatban élni, ugyanis sokáig kellett elviselnie egy korábbi párjának fizikai és lelki bántalmazásait. A színésznő azt mesélte, hogy hosszú ideig nem tudott beszélni erről, mert annyira szégyellte magát, hogy még a családja előtt is titkolta.

Gabriela Spanic Forrás: Instagram, Gabriela Spanic

Gaby bevallotta, hogy a férfi eleinte "csak" verbálisan bántalmazta, tönkretette az önbizalmát, elvette a méltóságát és rettegésben tartotta, rendszeresen fenyegette. Később azonban már fizikailag is bántotta, egyszer el is ájult emiatt:

"(...) Megragadta a nyakamat, és fojtogatni kezdett. Dulakodtunk, majd végül leestem a padlóra, és elájultam. Amikor feleszméltem, azonnal hívtam a segélyhívó vonalat. Többször is megfenyegetett, hogy ha bárkinek panaszkodni merek, meg fog ölni!" - mesélte a sztár, majd hozzátette, a kapcsolatból épségben ki tudott szabadulni, a szerettei és egy jó szakember segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.