Farm VIP: Nem nézik jó szemmel a játékosok Horváth Éva és Vasvári Vivi barátságát

ellenség Vasvári Vivien barátság Horváth Éva Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre szorosabb kapcsolatot ápol egymással Horváth Éva és Vasvári Vivien a Farm VIP műsorában, amit bizony a többi játékos egyáltalán nem néz jó szemmel.

A két csapat összeköltözés alaposan összekavarta az eddigi szálakat a Farm VIP műsorában, ahol Horváth Éva és Vasvári Vivien egyre több időt tölt egymás társaságában. Vivi volt az, aki először nyitott Éva felé, akit aztán a nyereményvacsorára is magával vitt.

Horváth Éva közellenséggé vált a többi játékos számára a Farm VIP műsorában Instagram

A kezdődő barátságot azonban a hétfő esti adásban többen nem nézték jó szemmel, véleményük szerint Éva Vivi mellett kevésbé együttmüködő és inkább felé húz, mint az egykori csapattársai felé.

"Nem húztam sehova, egyszerűen eljött a holtpont. Azokban a napokban nagyon beteg voltam, mert volt egy nagy vihar, ahol megfáztam, és nem voltam olyan 100 százalékos, mint előtte. Ezt furcsállták, és nem Vivit, szerintem"

- magyarázta a Borsnak Horváth Éva.

Kucsera Gábor és Terecskei Rita is megjegyezte, hogy a korábbiakkal ellentétben Éva kevésbé vette ki magát a feladatokban, a lekvárkészítésben nem is vett részt.

"Nem kellett volna éjjel mindenkinek fennmaradnia, ők döntöttek így, mert jól érezték magukat. Én lefeküdtem, mert sem fizikailag, sem lelkileg nem voltam aznap topon. De hajnalban, amikor ők aludtak, mi keltünk fel Vivivel és mint a robotok pakoltuk a lekvárt az üvegekbe. Egyébként pedig ne felejtsük el, hogy ekkorra már egyéni játékká rendeződött az egész..."

- mondta a lapnak Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.