pénznyeremények csalók visszaélés Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta szélhámosok keserítik meg Bódi Guszti és Margó mindennapjait, akik a család nevében próbálnak hamis nyereményjátékokkal pénzt kicsíkarni emberekből.

Eddig sikertelen a hónapok óta tartó bosszankodás és átverés megállítása a Bódi család részéről, akiknek csalók élnek vissza a nevükkel. Bár Guszti és Margó folyamatosan figyelmezteti a rajongókat, ennek ellenére mindig akadnak olyanok, akik bedőlnek a szélhámosoknak, majd utána a zenészt és családját fenyegetik meg.

Visszaélnek Bódi Guszti és családja nevével a közösségi oldalakon Forrás: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek

"Idegesítő és nagyon bosszantó, folyamatosan csinálják. Van, amikor Margót, majd Csabit, aztán engem használnak fel, hogy megvezessék az embereket. Az a gáz az egészben, hogy sokan tényleg elhiszik. Hiába jelezi Margó egy nap legalább háromszor, hogy senki ne dőljön be, mert ezek álhírek"

- mondta a Ripostnak Guszti.

A zenész kitartóan próbálkozik, hogy megvédje a rajongókat az átveréstől, de a csalók nem adják fel.

"Nem javult a helyzet... Folyamatosan hozzák létre az újabb kamuoldalakat. Mi megtettük újra a szükséges intézkedéseket, de sajnos nem tudjuk elégszer elmondani, hogy ne dőljön be ezeknek senki!

Van olyan kamuoldal, aminek például nyolc követője van összesen, mégis rá tudott venni embereket arra, hogy megadják a bankkártyaadataikat. Sőt, volt olyan, aki már pénzt is utalt nekik" - mondta a családfő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.