Kulka János és Lang Györgyi kapcsolatáról sosem hallott történeteket osztottak meg a Propagandában. Kiderült, hogy az énekesnő annak idején várandós volt a színésztől.

Kulka János a Propaganda című műsorban vallott életéről, stroke-ja utáni felépüléséről, és a Lang Györgyivel való kapcsolatáról is. A színész és az énekesnő ugyanis egykor egy párt alkottak, és habár szerelmi kapcsolatuknak nem lett szép vége, a barátságuk örökre megmaradt. Jót tesz neki az, hogy filmez, és nem azt érzi, hogy fölösleges" - mondta Lang Györgyi Tillának.

Kiderült, hogy ő és Kulka János Szegeden ismerkedtek meg, de eleinte nem találták egymást szimpatikusnak. Ekkor azonban még nagyon fiatalok voltak, de később véletlenül ugyanabba az osztályba kerültek a főiskolán.

Soha nem hallott történetet osztott meg Lang Györgyi: terhes volt Kulka JánostólForrás: TV2

Összejöttek, Lang Györgyi legalábbis szerelmes volt Kulka Jánosba. A főiskola után is együtt maradtak, azonban kapcsolatuknak Kulka János véget vetett. "Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból és azt mondta: »Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.« Tehát ilyen jól éreztem" - mondta Györgyi. Hozzátette, egy évig ki volt borulva.

Szörnyű volt, terhes voltál" - mondta Kulka János, az apa természetesen ő volt. "Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk" - mondta Györgyi. "Szégyellem magam" - mondta Kulka János, de Györgyi szerint ezen nincs mit szégyellni. Kapcsolatukból barátság lett, amely azóta is tart.