Soha nem hallott történetet osztott meg Lang Györgyi: terhes volt Kulka Jánostól

Lang Györgyi Kulka János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János és Lang Györgyi kapcsolatáról sosem hallott történeteket osztottak meg a Propagandában. Kiderült, hogy az énekesnő annak idején várandós volt a színésztől.

Kulka János a Propaganda című műsorban vallott életéről, stroke-ja utáni felépüléséről, és a Lang Györgyivel való kapcsolatáról is. A színész és az énekesnő ugyanis egykor egy párt alkottak, és habár szerelmi kapcsolatuknak nem lett szép vége, a barátságuk örökre megmaradt.

Jót tesz neki az, hogy filmez, és nem azt érzi, hogy fölösleges"

Kiderült, hogy ő és Kulka János Szegeden ismerkedtek meg, de eleinte nem találták egymást szimpatikusnak. Ekkor azonban még nagyon fiatalok voltak, de később véletlenül ugyanabba az osztályba kerültek a főiskolán.

Soha nem hallott történetet osztott meg Lang Györgyi: terhes volt Kulka Jánostól Forrás: TV2

Összejöttek, Lang Györgyi legalábbis szerelmes volt Kulka Jánosba. A főiskola után is együtt maradtak, azonban kapcsolatuknak Kulka János véget vetett. "Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból és azt mondta: »Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.« Tehát ilyen jól éreztem" - mondta Györgyi. Hozzátette, egy évig ki volt borulva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.