Súlyos agyrázkódás miatt került kórházba Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg.

Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt hetek óta Európában tartózkodik, eddig csak arra várt, hogy beengedjék Magyarország területére, hogy eltemethesse feleségét. A minap viszont csúnya baleset érte, ami miatt kórházi ápolásra szorult.

Frédéric von Anhalt: Hollywood hercege és legnagyobb színészeForrás: Origo

"Egy Rajna-parti hajnali séta után visszamentem a szállodába, kitöltöttem magamnak egy pohár pezsgőt, majd kimentem a balkonra. Ami ezután történt, arra csak halványan emlékszem, nem tudom, hogyan estem el, de csúnyán bevertem a fejem. Az utolsó erőmmel még elvonszoltam magam a telefonig, és hívtam segítséget" - mesélte a herceg a Blikknek.

Anhalt herceg fejét végül 20 öltéssel kellett összevarrni és az agyrázkódás miatt pár napot még kórházban kell maradnia.

"Sok tervem volt még idénre, elsősorban az, hogy a feleségemet eltemettetem Magyarországon, de hiába van negatív koronavírustesztem, jelenleg nem tudok beutazni az országba. A feleségem hamvait tartalmazó urnát sem hozhattam magammal, a hotelekben nem engedélyezik annak tárolását" - mondta szomorúan a herceg, aki hamarosan újra visszatér Budapestre.