Döbbenetes! Így néz ki drogfüggősége után a Jackass sztárja - Fotó

Brandon Novak fotó droggfüggő átalakulás Jackass
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi gördeszkás, Brendon Novak, aki két Jackass filmben is szerepelt hihetetlen átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban. A drogfüggő Novak rehabilitációja után osztott meg magáról egy előtte-utána fotót a közösségi oldalán.

Teljesen újjászületett a profi gördeszkás és Jackass-sztár, Brendon Novak, aki hosszú idő után szabadult ki a drog kegyetlen karmai közül. Volt idő, amikor annyira szétcsúszot a szerek miatt, hogy hajléktalanként élt Baltimore utcáin.

Végül az édesanyja világított rá arra, hogyha tovább folytatja ezt az életet, nem kell már sokáig szenvednie. Ezután döntött úgy, hogy bevonul a rehabra és szakemberek segítségét kéri.

A 41 éves sztár a hosszú rehabilitációt követően Instagram-oldalán osztott meg rajongóival egy előtte-utána fotót magáról, amelyen egyből szembeötlik az elképesztő változás. A második képen egy másik ember mosolyog vissza ránk. Hosszú utat járt be Novak, de úgy tűnik elérte a célját és végre ura önmagának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.