Botrányosra sikerült Cooky utazása Dubajba: reagált a rengeteg támadásra

Szécsi Debóra Cooky utazás Dubai vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok támadás érte az elmúlt napokban Cookyt, aki a világjárvány ideje alatt hagyta el az országot és utazott el a családjával Dubaiba. Most végre megszólalt a lemezlovas és elmesélte, miért döntöttek az utazás mellett.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, alaposan felborzolta a kedélyeket a népszerű lemezlovas, Cooky legújabb fotóival, amelyen egyértelűen látszik, hogy családjával elhagyta az országot és egészen az Egyesült Arab Emírségekig repültek, ahol vidáman napfürdőznek a világjárvány ideje alatt.

A rajongók nem hagyták szó nélkül a látottakat, sokan nem értik, hogy tehette ki a családapa ekkora veszélynek a családját, hogy a koronavírus időszakában elhagyják az országot és nyaralgatnak, mintha nem lenne semmi gond a világban.

Most végre reagált a vádakra a lemezlovas.

"A helyi turisztikai központ meghívására utaztam a családommal 4 napra Duabiba. Pilóta vagyok, az Emirates légitársasággal mindig is jó viszonyt ápoltam, így jött létre ez az együttműködés.

Minden járványügyi szabályt betartva mentünk és jöttünk, több PCR-tesztet végeztek rajtunk. Nem értem azokat, akik emiatt támadnak, nem hiszem, hogy elnézést kellene kérnem bárkitől ezért" - mondta a Borsnak Cooky.

A kétgyermekes édesapa idén nem tud találkozni édesanyjával karácsonykor.

"Franciaországba például nem tudok menni idén karácsonykor. És édesanyám – aki ott él – sem tud hozzánk utazni.

Édesapám öt évvel ezelőtt halt meg, azóta anyukám egyedül van. Persze amikor csak lehet, repülünk hozzá, vagy ő utazik ide, de ez az idei ünnep sajnos más lesz. Nem tudunk találkozni. Édesanyám számára biztosan nagyon nehéz lesz így, de nem tehetünk mást, ki kell bekkelnünk ezt az időszakot" - mesélte szomorúan a lemezlovas.

A francia nagymama az unokáit sem látta egy ideje, ami miatt nagyon szomorú az édesapa.

"Egy évvel ezelőtt ölelhette magához utoljára a kicsiket. Megszakad a szívem, ha erre gondolok.

Anyukám szerencsére nem lesz teljesen egyedül szenteste, van egy barátnője, aki majd átmegy hozzá, és kettesben lesznek.

Természetesen videón keresztül majd látjuk egymást, de hát az nem ugyanaz" - zárta le Cooky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.