A koronavírus-járvány miatt az idei karácsony közel sem lesz olyan, mint eddig. Alaposan meg kell gondolni kikkel találkozunk és, hogy megéri-e egyetlen karácsony az egészségünket. Úgy tűnik, Schmuck Andor nem kockáztat, náluk elmarad az idei ünneplés.

„Muszáj volt felelősségteljesen határoznunk, hiszen a koronavírus nem vicc! Mindent figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy jövő május elsején pótoljuk be az idén elmaradó karácsonyt. Fát is díszítünk majd, nem baj, ha meleg van! Tizenketten vettünk részt az operatív örs ülésén, és mind egyetértettünk abban, hogy most különösen fontos az elővigyázatosság. Cserébe viszont jövőre két karácsonyunk is lesz! Egy rendhagyó tavaszi és egy hagyományos téli" - mondta nevetve a Ripostnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Mindenki azt az ajándékot adja a másiknak, hogy bejelentkezik az ingyenes Covid-védőoltásra. Szenteste folyamatos Skype és Messenger- beszélgetést tartunk, valamint minden érintett családtag, este nyolc órától megnézi a Muzsika hangja című filmet" – mondta Schmuck, aki minden bizonnyal fiatal szerelmével, Eszterrel tölti az ünnepeket.