Bódi Margó elképesztőt alakított a Nicsak, ki vagyok? színpadán - Guszti tudott egyedül a titkáról

TV2 Nicsak ki vagyok? Bódi Margó Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan azt mi is megírtuk, Bódi Margót rejtette el a Vihar maszk a Nicsak, ki vagyok? színpadán. Nem volt könnyű dolga Margónak, akinek elképesztő kihívást jelentett többkilós maszkjában színpadra lépni.

A Nicsak, ki vagyok? legutóbbi adása is bőven tartogat meglepetéseket a nézőknek és a zsűrinek egyaránt, akiknek közel sincs könnyű dolga. Tegnap pedig több embert is kitaláltak, az pedig, hogy kit rejt a Vihar maskara egyik csapatnak sem volt kérdés: Bódi Margót!

Pápai Joci volt az, aki az első hangnál felismerte Margót és nem is tudta magában tartani biztos tippjét.

"Ő a nénje"

- kiálltott fel Joci.

Margó férjén, Gusztin kívül senkinek sem mondta el, hogy szerepelni fog a műsorban.

"A családtagjaink a vasárnap esti adásból tudták meg, hogy szerepeltem a műsorban.

Gusztinak persze elmondtam, hogy hová megyek, mert a tradíciók szerint nálunk válóok, ha a nő reggel elmegy otthonról, és este tízkor ér haza úgy, hogy az ura nem tudott róla egész nap.

Guszti nagyon támogatott, még segített is eljutni az elsötétített autóhoz, ami a stúdióba vitt, amikor pedig a forgatás végén hazajöttem, megkérdezte, hogy most már felismerhet-e" - mondta nevetve a Ripostnak Margó.

Az énekesnő sajnálja, hogy leleplezték és így véget ért számára a műsor, bár nem volt egyszerű a többkilós maszkban, jelmezben színpadra lépnie.

"Egy kicsit bántam, hogy lelepleződtem, viszont megkönnyebbülés volt levenni azt a nehéz fejfedőt!

Csak az nagyjából tizenhárom-tizenöt kiló volt, egy része csirkedrótból készült, a hatalmas kalap karimáján pedig kristályfüzérek lógtak le, olyan voltam, mint egy csillár! Amikor az egyik füzér véletlenül leesett a kalapról, ráesett a sípcsontomra, mire az bekékült. Szóval el lehet képzelni, milyen súly nehezedett a fejemre és a nyakamra!"

- mesélte Margó.

Az óriás méretű és súlyú maszk csúnyán meg is sértette Margó arcát.

"A fehér maszk megnyomta az arcomat, a súlyos kalapom pedig egy motoros sisakra volt erősítve, ami felülről nyomta az álarcot.

Sírtam, annyira fájt, ráadásul a szemem alatt másnap véraláfutásos lett az arcom, mintha bevertek volna egyet nekem.

Nem panaszkodom azonban, mert összességében nagyon jól éreztem magam! Mindenki nagyon kedves volt, a sztárcsapatok tagjai pedig nagyon jópofa és vicces megjegyzéseket tettek. Jól szórakoztam" - zárta le Margó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.