Tom Hanks nyilvánosan felvállalta a véleményét a vakcináról

Tom Hanks vakcina koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, a hollywoodi sztár, Tom Hanks és szintén színész felesége, Rita Wilson koronavírustesztje pozitív lett még márciusban. Hónapokkal a megbetegedés után mindenkit arra buzdítanak, hogy éljenek a lehetőséggel és adassák be maguknak az oltóanyagot.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson az első hullám idején, márciusban kapták el a koronavírust, ami mindkettejüket ledöntötte a lábáról.

"Az egész testem fájt és gyenge voltam, de Ritának keményebb volt, mint nekem. Magasabb láza volt, és elvesztette az ízérzékelését, illetve a szaglását. Ha bármire szüksége volt a padlón kúszott el az ágyból"

- mondja Hanks egy korábbi nyilatkozatában.

Tom Hanks is beadatja magának a koronavírus elleni vakcinát Forrás: Facebook/Tom Hanks

Bár feleségével túl vannak a fertőzésen, úgy döntöttek, hogy mindenképpen beoltatják magukat a vírus ellen és mindenkit erre buzdítanak - írja a Daily Mail.

"Vannak dolgokat, amiket mindannyian megtehetünk, hogy túllegyünk ezen a szörnyű víruson, például, hogy megfogadjuk a szakértők tanácsát, és hogy odafigyelünk magunkra és másokra is"

- mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.